WORKSHOP MOZAIEKSIERADEN (BASIS)
| home | contact/over | workshops | in opdracht | mozaïeksieraden | materiaal | links | English version of this page |

mozaiek hangers en andere mozaieksieraden

Wat houdt de workshop in?
Tijdens deze workshop bemozaïek je met gekleurde stukjes (spiegel)glas en decoratieve mini-glasnuggets een sieraad. Je leert de technieken om het glas in de juiste vorm te snijden, knippen en vijlen. Als ondergrond kun je kiezen uit een broche, een ring, een paar oorbellen, een kleine gesp en een hanger (met uitzondering van de bijtjes- en de vlindervormen, deze bied ik in de workshop mozaieksieraden voor gevorderden aan).
Het voegen kan niet tijdens de workshop gebeuren, omdat de lijm eerst minimaal 48 uur moet drogen. Daarom volgt aan het eind van de workshop een voegdemonstratie en krijg je een schriftelijke voeginstructie mee naar huis. En natuurlijk ontvang je ook een zakje voegmiddel.

Vanzelfsprekend houden we tijdens de workshop voldoende afstand van elkaar en nemen we ook de overige maatregelen i.v.m. het Coronavirus in acht.

Waar vindt de workshop plaats?
De workshop vindt plaats in mijn atelier in Broedplaats Bogota op de Haarlemmerstraatweg 79 in Halfweg (tussen Amsterdam en Haarlem). Er is daar voldoende en gratis(!) parkeergelegenheid.

Het is ook mogelijk de workshop bij je thuis of op je werk te houden. Voorwaarde is dan wel dat je in of in de buurt van Amsterdam of Haarlem woont of werkt.

Wanneer vindt de workshop plaats?
Op dit moment staan de volgende data gepland:
Woensdag 5 augustus van 13.00 - 16.30 uur;
Zaterdag 19 september van 13.00 - 16.30 uur.

Wil je graag meedoen, maar schikken bovenstaande data je niet? Neem dan gerust contact op om een andere datum af te spreken.

Wat kost het?
De kosten bedragen € 35,- per persoon. Dit is inclusief het materiaal voor één mozaieksieraad, koffie en/of thee en iets lekkers. Heb je tijd over en wil je nog een sieraad maken, dan betaal je hiervoor € 7,50 aan materiaalkosten. Je betaalt vooraf; nadat je je hebt aangemeld stuur ik je een factuur. Eventuele extra sieraden worden contant voldaan. Pinnen is helaas niet mogelijk.

Aanmelden?
Heb je interesse voor deze mozaiekworkshop of wil je meer informatie, dan kun je mailen naar smashingstones@xs4all.nl of bellen met 06-23343804. Aanmelden voor deze workshop kan ook via het aanmeldformulier op mijn andere website: dotpainten.nl