WORKSHOPS DIERENMOZAIEK
| home | contact/over | workshops | in opdracht | moza´eksieraden | materiaal | links | English version of this page |


Wat houdt de workshop in?
Tijdens deze workshop moza´ek je je eigen huisdier of een ander dier, zoals bijvoorbeeld een koe of een vogel van buiten. Je doet dit naar aanleiding van een ľ door jezelf gemaakte ľ foto die je vooraf naar mij mailt. Ik zaag de contouren van het dier dan uit in mdf en teken er vast de belangrijkste lijnen op, zodat je bij aanvang van de workshop snel kunt beginnen. Je werkt met kleine keramiektegeltjes die je met een tang in stukjes knipt. Vanzelfsprekend krijg je voordat je van start gaat een duidelijke uitleg.

Mozaiek van het poesje Chrissie Mozaiek van een bull terrier Mozaiekworkshopruimte in Halfweg

Aangezien het maken van een mozaiek erg arbeidsintensief is, is de kans groot dat je je werkstuk niet afkrijgt. Natuurlijk heb ik daar een oplossing voor: je kunt of op afspraak in mijn atelier verder komen werken aan je dier; je betaalt hiervoor dan € 5,- per uur of je kunt je werkstuk thuis afmaken. In het laatste geval krijg je het benodigde materiaal vanzelfsprekend van mij mee. De mozaiektang die je nodig hebt, kun je dan ofwel bij mij kopen, ofwel van mij lenen (tegen betaling van een borgsom ter hoogte van de verkoopprijs ad € 27,50).

De grootte van het mozaiek dat je maakt is iets kleiner dan een A-4tje.

Het voegen kan niet tijdens de workshop gebeuren, omdat de lijm eerst minimaal 24 uur moet drogen. Daarom krijg je aan het eind van de workshop een schriftelijke voeginstructie mee naar huis en het benodigde voegmiddel.

Dierenmozaiek gemaakt door cursisten

Waar vindt de workshop plaats?
De workshop wordt gehouden in in mijn atelier in Broedplaats Bogota op de Haarlemmerstraatweg 79 in Halfweg (tussen Amsterdam en Haarlem). Er is voldoende gratis(!) parkeergelegenheid.

Wanneer vindt de workshop plaats?
Er staan workshops dierenmozaiek gepland op:
- Zondag 8 augustus 2021 van 10.00 tot 17.30 uur (maximaal 5 deelnemers)
- Woensdag 18 augustus 2021 van 10.00 tot 17.30 uur (maximaal 5 deelnemers)
- Zondag 3 oktober 2021 van 10.00 tot 17.30 uur (maximaal 5 deelnemers)

Wil je meedoen, maar schikt de datum je niet? Neem gerust contact met me op om iets anders af te spreken.

Mozaiek van een prachtige kat Mozaiek van een cyperse poes Mozaiek van een kattekop

Wat kost het?
De workshop kost € 85,- per persoon, inclusief het materiaal, koffie en/of thee en iets lekkers. Let op: ik serveer geen lunch tijdens de workshop, deze dien je zelf mee te nemen. Zo kan ik mij volledig op de begeleiding richten. Wel krijg je een lekker sapje bij je lunch.

Je betaalt vooraf; nadat je je hebt aangemeld stuur ik je een factuur. Pinnen is helaas niet mogelijk.

Wat verwacht ik van jou?
- Tijdige toezending per mail van een duidelijke foto van het dier dat je wilt mozaieken. Deze foto moet door jouzelf zijn gemaakt of je moet toestemming hebben van de desbetreffende fotograaf om de foto te gebruiken.
- Een kleurenprint van de foto, die je meeneemt naar de workshop.

Aanmelden?
Heb je interesse voor deze mozaiekworkshop of wil je meer informatie, dan kun je mailen naar smashingstones@xs4all.nl of bellen met 06-23343804. Aanmelden voor deze workshop kan ook via het aanmeldformulier op mijn andere website: dotpainten.nl

Geen workshop volgen, maar wel je dier in mozaiek? Ik werk ook in opdracht! Mail voor meer informatie naar smashingstones@xs4all.nl of bel met 06-23343804.