WORKSHOP MOZAIEKSIERADEN VOOR GEVORDERDEN
| home | contact/over | workshops | in opdracht | moza´eksieraden | materiaal | links | English version of this page |


mozaieksieraden maken voor gevorderden

Deze workshop is een vervolg op de basisworkshop moza´eksieraden maken en is bedoeld voor diegenen die ofwel deze basisworkshop hebben gevolgd, ofwel enige ervaring hebben met het werken met glas.

Wat houdt de workshop in?
In aansluiting op de snij- en kniptechnieken die in de basisworkshop mozaieksieraden maken behandeld worden, leer je tijdens deze workshop onder andere hoe je glas machinaal kunt slijpen. Op deze wijze kun je met het glas vormen creŰren, die handmatig niet of heel moeilijk te maken zijn. Je kunt kiezen of je een ketting, een broche, een ring, een paar oorbellen of een gesp mozaiekt. Bovendien kun je in deze workshop ook een hanger in de vorm van een bij of vlinder maken.
Het voegen van je sieraad kan niet tijdens de workshop gebeuren, omdat de lijm eerst minimaal 48 uur moet drogen. Daarom krijg je een schriftelijke voeginstructie mee naar huis en ontvang je natuurlijk ook een zakje voegmiddel.

Wanneer vindt de workshop plaats?
Nieuwe workshopdata volgen zo snel mogelijk. Wil je op de hoogte blijven? Stuur een mailtje naar smashingstones@xs4all.nl en/of houd de website in de gaten!

Wat kost het?
De kosten voor de workshop bedragen € 50,-, inclusief koffie, thee, iets lekkers en het materiaal voor ÚÚn sieraad (met uitzondering van de bijtjes- en vlindervormen, hiervoor geldt een meerprijs van € 5,-). Heb je tijd over en wil je nog een sieraad maken, dan betaal je hiervoor € 7,50 aan extra materiaalkosten. Voor de bijtjes- en vlindervormen bedragen deze extra materiaalkosten € 12,50 (€ 7,50 plus de meerprijs van € 5,-).
Je betaalt vooraf; nadat je je hebt aangemeld stuur ik je een factuur. Eventuele extra sieraden worden contant voldaan. Cursisten die zich vˇˇr 15 november 2019 hebben aangemeld kunnen ook de workshop nog contant betalen. Pinnen is helaas niet mogelijk.

Aanmelden?
Heb je interesse in deze mozaiekworkshop of wil je meer informatie, dan kun je mailen naar smashingstones@xs4all.nl of bellen met 06-23343804. Aanmelden voor deze workshop kan ook via het aanmeldformulier op mijn andere website: dotpainten.nl